Sexleksaker – Det här var något nytt

Vi är ett gäng som träffas varannan månad och lagar mat tillsammans. Vi har hållit på i många år och varje middag har olika tema. Det kan vara allt från medeltiden till Österrike. På somrarna har vi en grillkväll i början av sommaren och sedan en kräftskiva i mitten av augusti. Då brukar vi bjuda in fler personer än själva kärngänget.

När vi hade kräftskiva var bland annat Emelie med och Johannas syster Julia och hennes sydamerikanske man José. Ibland kan det ju vara lite svårt att komma på något tema på nästkommande middag som då skulle vara i oktober. Vi hade lite idétorka så vi bad våra gästartister komma med förslag. José tyckte att vi pratade så mycket om sex när vi träffades att vi ligga gärna kunde ha porrtema för vår nästa middag.

Vi garvade när vi föreställde oss hur vi formade någon maträtt som bröst, eller gjorde en tårta med en banan som skulle stå rakt upp från grädden med två persikohalvor som pungkulor. Det var ju nu som Emelie avslöjade att hon hade sålt sexleksaker på homeparties, och att hon hade sin väska med prover kvar. Hon erbjöd sig att ha en liten förevisning innan vi gav oss i kast med den så kallade ”porriga” maten.

Två månader senare när vi träffades hos Lisa kom Emelie dragandes med en stor resväska som var fylld med både det ena och det andra. På så sätt kom vi i mycket nära kontakt, under mycket fnitter och glädjetjut, med bland annat en G wand, en vibrator för hon och han och en hel del andra saker som vi aldrig hade hört talas om. Det går ju inte att säga något annat än att det var en oförglömlig middag på mer än ett sätt.

Kommentera